Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Blog

Skwalan będący składnikiem kosmetyków naturalnych pozyskiwany jest z takich roślin jak: oliwa z oliwek, palma kokosowa czy otręby ryżowe. Ma postać bezwonnej i bezbarwnej substancji. Łatwo się wchłania i nie pozostawia uczucia tłustości. W kosmetyce ceniony jest za swoje właściwości ochronne i stabilizujące nawodnienie skóry. Jednocześnie wyraźnie wygładza i wzmacnia naszą skórę.
Czytaj więcej

Dbamy o Twoją prywatność

Sklep korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zamknij
pixel